Duobehandlingar

TOTAL BACK DUO

Total back duo är en skön och välgörande terapeutisk behandling där värme från lavastenar förstärker ryggmassagen. En person börjar med att få en djupverkande olja samt lavastenar på sin rygg medan den andre personen blir masserad på ryggen. Efter halva tiden byter man. För två personer som vill sätta lite guldkant på tillvaron.


TOTAL BACK SPA FACE DUO

Hälsobefrämjande terapi där ryggmassage och den härliga värmen från lavastenar mjukar upp muskler och sinne. I Total back spa face duo ingår också en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, återfuktande mask och kräm/olja. En helt klart lyxig variant på en behandling för två.


VALENTINES DUO

Skäm bort er själva riktigt ordentligt med 90 minuters härlig extravagans för två! I den här kombobehandlingen ingår ett varmt härligt fotbad och fotmassage, skön och avkopplande hel- eller halvkroppsmassage, ansiktsbehandling samt ansikts- och skalpmassage. Massagen utförs med en ekologisk kallpressad olja av kakaosmör som doftar helt ljuvligt av choklad. Inled våren och sommaren med den lite längre Valentines duo för två. Kanske är det dags för lite kvalitetstid och romantik?