Om mig

Anna Forsström, Massör & Spa terapeut

Några rader om mig.

Jag har länge varit intresserad av hälsa och välbefinnande. År 2005 så läste jag Svensk klassisk massage & triggerpunkterGöteborgs gymnastiska institut, en utbildning som kommit till stor nytta. Hösten 2019 och ungefär ett år framåt i tiden så arbetade jag som massör och spaterapeut på ett väletablerat företag. Spaterapin fick jag lära mig på plats av min skickliga arbetsgivare.

Det är givande att känna att man lyckats göra lite skillnad för någon. Bästa belöningen är nöjda kunder!

Tanken på att starta ett eget företag inom hälsa och massage har funnits under en längre tid. Jag har till stor del mina kunder att tacka för att jag vågade ta steget då det fanns flera av dem som uppmuntrade mig till det.

En stor passion som jag har är yoga och meditation vilket jag hållit på med i ungefär 20 år. Jag är utbildad yoga- och meditationslärare. Mina kunskaper och erfarenheter från yogan kommer till användning även i massagen då jag, genom större kroppsmedvetenhet och utökade anatomiska kunskaper, kan ge råd till kunden.

Ytterligare ett intresse har varit att studera humaniora såsom religionsvetenskap, antropologi och filosofi. Till exempel så har jag läst en kurs som heter Hälsa; Natur, kultur och livsrytm på Göteborgs universitet där vi fick lära oss hur man på olika sätt bibehåller eller återfår hälsa i vårt senmoderna samhälle. Det var en i hög grad aktuell och mycket intressant kurs och jag delar gärna med mig av kunskapen därifrån.

Andra intressen är att vara ute i naturen samt hålla på med trädgårdsarbete vilket jag finner avkopplande och givande.


Besök eller följ mig gärna på Facebook på www.facebook.com/LitetSpa/

Svensk klassisk massage och trigger- punkter, Göteborgs gymnastiska institut.
Yoga lärare, Föreningen yoga för alla


Yoga nidra meditationslärare, The Shala & Yoga treat