Spabehandlingar

HOT STONE MASSAGE

Härligt värmande och avkopplande spaterapi med en kombination av varma lavastenar och svensk klassisk massage. Värmen från lavastenarna förstärker massagens effekt och minskar spänningar och stress. På en Hot stone massage kan du förvänta dig en varm och välgörande stund.


SPA FACE

Ge dig själv en avkopplande stund och låt ditt ansikte pysslas om lite extra! I den här härliga spabehandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsolja och fuktgivande mask. Du får också en skön ansikts- och skalpmassage.


HAND, FOOT & FACE

Behandlingen inleds med ett varmt skönt fotbad. En avkopplande ansiktsbehandling ingår. Under tiden som ansiktsmasken verkar får händer och fötter en ingående och välgörande massage. Rekommenderas varmt!

i HAND, FOOT, FACE & BACK har en skön ryggmassage lagts till. För den ultimata avkopplingen!

Du kan också välja fotbad samt fot- och underbensmassage i behandlingen FOOT & LEG.CHOKLADMASSAGE

Visst är väl choklad en riktigt god vän?! Chokladmassage är en härlig och avkopplande variant på svensk klassisk massage vilken utförs med en högkvalitativ ekologisk och kallpressad olja av bland annat kakaosmör. Smöret har fuktgivande, uppmjukande och lugnande effekt på huden. En fin kombination av svensk klassisk massage med en särskild olja där både muskler och hud blir ordentligt ompysslade.