Spabehandlingar

HOT STONE MASSAGE

Härligt värmande och avkopplande spaterapi med en kombination av varma lavastenar och svensk klassisk massage. Värmen från lavastenarna förstärker massagens effekt och minskar spänningar och stress. På en Hot stone massage kan du förvänta dig en varm och välgörande stund. Välj mellan 30, 45, 60, 75, 90 eller 120 minuter.

SPA FACE 30 minuter

Ge dig själv en avkopplande stund och låt ditt ansikte pysslas om lite extra! I den här härliga ekologiska spabehandlingen ingår rengöring, peeling, ansiktsolja och fuktgivande mask. Du får också en skön ansikts- och skalpmassage. 


HAND, FOOT & FACE 60 minuter

Behandlingen inleds med ett varmt skönt fotbad. En avkopplande ekologisk ansiktsbehandling ingår. Under tiden som ansiktsmasken verkar får händer och fötter en ingående och välgörande massage. Rekommenderas varmt!

i HAND, FOOT, FACE & BACK 90 minuter har en skön ryggmassage lagts till. För den ultimata avkopplingen! 

i behandlingen HAND, FOOT & FACE EXTRA ALLT på hela 120 minuter ingår en längre härlig och välgörande hot stone massage eller en avkopplande och effektiv klassisk helkroppsmassage. 

Du kan också välja fotbad samt fot- och underbensmassage separat i behandlingen FOOT & LEG 30 minuter.


MASSAGE & MEDITATION TREAT 

Härlig avkoppling för både kropp och själ. Behandlingen påbörjas med en skön och avstressande rygg (eller valfri) massage. Sedan följer en guidad mycket avkopplande och vilsam meditation. Möt resten av dagen som en ny människa.

FOOT, HEAD & MEDITATION TREAT

En skön avkoppling för kropp och själ.  Behandlingen inleds med den uppskattade och avkopplande fot- samt huvudmassagen. Efter en liggande, vilsam och behaglig meditation kan du sedan ta dig an resten av dagen med förnyad kraft och energi.