Spabehandlingar

HOT STONE MASSAGE

Härligt värmande och avkopplande spaterapi med en kombination av varma lavastenar och svensk klassisk massage. Värmen från lavastenarna förstärker massagens effekt och minskar spänningar och stress. På en Hot stone massage kan du förvänta dig en varm och välgörande stund.


HAND, FOOT & FACE

Hand, foot & face är en riktigt lyxig behandling för dig som vill skämma bort dig själv extra mycket. Den börjar med ett varmt och skönt fotbad. Sedan följer en ansiktsrengöring, peeling och ansiktsmask på det. Under tiden som masken verkar får du en hand- och fotmassage. Massage av ansiktet ingår i ansiktsbehandlingen. Rekommenderas varmt!

Foot & leg är en variant på Hand, foot & face som består av en ingående och välgörande massage av fötter och underben. En skön halvtimme som inleds med ett härligt fotbad. Avslappnande och bra för blodcirkulationen.

Du kan också lägga till en ryggmassage till Hand, fot & face för 90 minuters ultimat avkoppling i Hand, fot, face & back.


CHOKLADMASSAGE

Visst är väl choklad en riktigt god vän?! Chokladmassage är en härlig och avkopplande variant på svensk klassisk massage vilken utförs med en högkvalitativ ekologisk och kallpressad olja av bland annat kakaosmör. Smöret har fuktgivande, uppmjukande och lugnande effekt på huden. En fin kombination av svensk klassisk massage med en särskild olja där både muskler och hud blir ordentligt ompysslade.