Om LitetSpa

Anna Forsström, Massör & Spa terapeut

Några rader om mig och LitetSpa

Jag heter Anna och driver sedan tre och ett halvt år tillbaka LitetSpa. Det tog sin tid innan jag vågade satsa på eget företagande inom hälsa och välmående. Att jag vågade ta steget kan jag tacka mina kunder för vilka pushade mig från tiden som anställd på Elvans massage och hudvård. Där fick jag också lära mig spaterapi av ägaren, min dåvarande skickliga arbetsgivare. Tanken var från början att kombinera den svenska massagen med thaimassage som jag tycker påminner mycket om yoga. Jag ville göra yoga på andra människor då jag upplever att yogan bidragit med så många positiva effekter på mitt eget mående och liv.


Vill sprida hälsa och välmående

Yoga och meditation har sedan 1999 varit min livsstil och jag är sedan några år tillbaka också utbildad lärare inom Satyananda traditionen, klassisk hatha yoga, meditation och yoga nidra. Med tidens gång har jag lärt mig att man faktiskt inte behöver undervisa i yoga för att föra traditionen vidare. Genom att försöka "vara" så mycket yoga man kan så kan man också skicka vidare dess mångfacetterade och rika visdom och välgörande effekter till sina medmänniskor.


Mina rötter i yogatraditionen tillsammans med utbildningen till massör med mer har jag kompletterat med studier på högskola och universitet i bla hälsa, kultur, religion och filosofi. Det har gett mig ett mycket brett perspektiv och bra grund att utgå från när det kommer till kunskapen om och konsten i att bibehålla och återfå hälsa samt välmående. Jag delar gärna vidare min kunskap. Också min egen kroppskännedom, pga yogan, kommer till användning i behandlingarna. 


Om behandlingarna

Det är min önskan att försöka sprida hälsa, välmående och yoga med behandlingarna. Det är ok att vara precis så som man är i stunden. Att släppa tankar om prestation och krav, normer och värderingar, på hur du och allt annat ska och borde vara, om så bara för en liten stund på massage bänken på LitetSpa eller så någon helt annanstans.


Flera kunder har upplevt befinna sig någonstans  mellan vakenhet och sömn under  duobehandlingarna med hot stones. Och kanske är det kombinationen stillhet, värme, tyngd från lavastenar på rygg samt avslappnande musik som framkallar detta. Inom yoga kallas tillståndet för yogisk sömn och är något eftersträvansvärt bla i den liggande meditationen Yoga nidra. Det är ett mycket vilsamt och välgörande tillstånd.


LitetSpa erbjuder massagebehandlingar för en person eller två personer där just yoga nidra, guidad meditation, ingår. I duobehandlingen ingår också varma stenar på ryggen som förberedelse inför meditationen.

Men såklart rekommenderar jag alla behandlingarna, de är alla välgörande, effektiva och bra på olika sätt. Du är välkommen!

Vill du veta mer så besök mig gärna på Facebook och Instagram

Svensk klassisk massage och trigger- punkter, Göteborgs gymnastiska institut
Yoga lärare, Föreningen yoga för alla
Yoga nidra meditationslärare, The Shala & Yoga treat

GALLERI

 "No mud, no lotus".

"Just like the lotusflower we too have the ability to rise from the mud, bloom out of the darkness and radiate into the world".

"Just when the caterpiller thought her life was over she began to fly".

Trust the process.

"Massage is the art of giving from the hands and the heart".

"We are stars wrapped in skin, the light you are seaking has always been within".