LitetSpa

Annas massage & spaterapi

Varmt välkommen till LitetSpa på massage eller en spabehandling! Jag ska göra mitt allra bästa för att du som kund ska bli nöjd. Mottagningen ligger på Kaggeledstorget i hjärtat av Torpa, Härlanda/Örgryte, i Göteborg. Vi kanske ses!

Just nu har jag ett öppningserbjudande med 20 % rabatt på alla behandlingar och presentkort/klippkort. Rabatten gäller t.o.m. 31 januari 2021.

Gäller även vid friskvårdsbidrag som tex e passi & ActiWay.


LitetSpa kan du njuta av en riktigt skön och välgörande massage eller flertalet verkligt härliga och avkopplande spabehandlingar. Ge dig själv en fin present, det har du förtjänat! Skäm bort dig själv och unna dig lite kvalitetstid och kanske även en fläkt av lyx och flärd. Välkommen in i värmen!


COVID 19

Självklart tas hänsyn till rådande omständigheter gällande Covid 19. Vi hjälps åt genom att stanna hemma vid symtom och att hålla distans generellt. Behandlingsbänkar rengörs med desinfektionsmedel efter varje besök. Dörrhandtag och ytor spritas. Munskydd och ansiktsvisir finns på plats och används i samråd med kund. Massagen kan också begränsas till rygg, axlar och nacke m.m. då kunden ligger på mage med ansiktet nedåt, om så önskas.