Duobehandlingar

TOTAL BACK DUO

Total back duo är en skön och välgörande terapeutisk behandling där värmen från lavastenar förstärker ryggmassagen. En person börjar med att få en djupverkande olja samt lavastenar på sin rygg medan den andre personen blir masserad på ryggen. Efter halva tiden byter man. Utförs av en terapeut. För två personer som vill sätta lite guldkant på tillvaron.


TOTAL BACK SPA FACE DUO

Hälsofrämjande terapi där ryggmassage och den härliga värmen från lavastenar mjukar upp muskler och sinne. I Total back duo spa face duo ingår också en ansiktsbehandling med rengöring, peeling, återfuktande mask och kräm/olja. Man turas om att njuta av hot stones, ansiktsmask och massage, behandlingen utförs växelvis av en terapeut. När ena personen har varma stenar på sin rygg får den andre sin ansiktsmask. När masken verkar får första personen massage osv. En helt klart lyxig variant på en behandling för två.


VALENTINES DUO

Skäm bort er själva riktigt ordentligt med 90 minuters härlig extravagans för två! I den här kombobehandlingen ingår ett varmt fotbad och fotmassage, skön och avkopplande hel- eller halvkroppsmassage, ansiktsbehandling samt ansiktsmassage. Massagen görs med en ekologisk olja med bland annat kakaosmör. Utförs av en terapeut, man turas om att växelvis njuta av behandlingens alla delar, när ena personen får en ansiktsmask så får den andre massage etc. Kanske är det dags för lite kvalitetstid och romantik?


TOTAL BACK MEDITATION DUO

Få extra avkoppling med den här härliga behandlingen där man växelvis har varma stenar samt får massage på sin rygg. Ligg sedan kvar på era bänkar för en skön och avkopplande meditation. Avkoppling när den är som allra bäst, ger förnyad kraft och energi.