Duobehandlingar

TOTAL FOOT DUO

Behandlingen innehåller ett varmt skönt fotbad. Man får en ingående och välgörande fotmassage. Bra för blodcirkulatonen och det allmänna välbefinnandet. Utförs av en terapeut. 

TOTAL BACK DUO

Total back duo är en skön och välgörande terapeutisk behandling där värmen från lavastenar förstärker ryggmassagen. En person börjar med att få en djupverkande olja samt lavastenar på sin rygg medan den andre personen blir masserad på ryggen. Efter halva tiden byter man. Utförs av en terapeut. För två personer som vill sätta lite guldkant på tillvaron. 

TOTAL BACK SPA FACE DUO

Hälsofrämjande terapi där ryggmassage och den härliga värmen från lavastenar mjukar upp muskler och sinne. I Total back duo spa face duo ingår också en ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, återfuktande mask och kräm/olja. En helt klart lyxig variant på en behandling för två. Man turas växelvis om med de olika momenten, utförs av en terapeut.

TOTAL BACK MEDITATION DUO

Få extra avkoppling med den här härliga behandlingen där man växelvis har varma stenar samt får massage på sin rygg. Utförs av en terapeut. Ligg sedan kvar på era bänkar för en skön och avkopplande meditation. Avkoppling när den är som allra bäst, ger förnyad kraft och energi. 

VALENTINES DUO

Den här lyxiga behandlingen inleds med ett varmt och skönt fotbad. Välgörande och avkopplande fotmassage ingår, likaså en skön ekologisk ansiktsbehandling, ansikts- och huvudmassage. Ni får även en härlig ryggmassage eller helkroppsmassage med en kvalitativ olja av bland annat kakaosmör. Allt för att ni som kunder skall känna er extra ompysslade! 

EXTRA ALLT DUO

Lyxbehandlingen för er som vill unna er en total upplevelse med extra allt. Här ingår både ett härligt fotbad och avkopplande hot stones,  en lyxig ekologisk ansiktsbehandling, samt skön och välgörande rygg- och fotmassage. För er som inte vill begränsa er utan som vill unna er allt av livets goda. En terapeut utför behandlingen växelvis där man turas om om de olika momenten.